Världens

bästa

törstsläckare

Med Be Good ville vi skapa en produkt som inte bara smakar bra, utan som verkligen står för någonting. En produkt som är mer än sin förpackning och sitt innehåll, mer än långa reklamfilmer på tv och mytiska förklaringar om vattnets ursprung. Vi vill ge kunden möjligheten att välja en produkt med ett större värde än den förpackning man håller i handen, ett värde som räcker längre än flaskans innehåll. Därför går det oavkortat 25% direkt från varje flaska Be Good till att ge rent vatten till barn och vuxna i utsatta delar av världen. Genom vår samarbetspartner Solvatten kan vi nå ut och hjälpa tusentals människor varje år att få, något som borde vara alla människors rättighet, tillgång till rent vatten.

Klimatkompenserar

Solvattensystemet inte bara renar vattnet, utan det värmer också upp det med hjälp av endast solen. På så sätt sparas massor av träd som annars skulle bli bränsle för att värma vatten. Istället för att plantera träd som kompensation så ser vi tillsammans till att de aldrig blir nedhuggna – och det är ju mycket bättre!

Hur fungerar Solvatten?

Solvatten är ett portabelt vattenreningssystem som även hettar upp vattnet, allt endast med hjälp av solens strålar. Solvattenbehållaren består av 2 st 5-litersbehållare som öppnas som en bok mot solen. Solens UV-strålar, tillsammans med uppvärmningen, förstör farliga mikroorganismer och gör vattnet säkert att både dricka och tvätta sig i.